Hoved Anmeldelser Huawei Honor 4x Review, Unboxing, Benchmarks, Gaming, Camera and Verdict

Huawei Honor 4x Review, Unboxing, Benchmarks, Gaming, Camera and Verdict

Huawei Honor 4x har mye å like på papir. Huawei stiller for øyeblikket Honor 4x som sin flash salg utfordrer, med de fleste viktige rivaler som selger for en litt lavere pris. Så hvis du leter etter en anstendig budsjett-smarttelefon, vil Honor 4x gjøre kuttet? La oss ta en titt.

innkommende anrop vises ikke på samsung

20150414_155926_001



Honor 4X raske spesifikasjoner

  • Skjerm størrelse: 5,5 tommers IPS LCD kapasitiv berøringsskjerm med 720 x 1080 HD-oppløsning
  • Prosessor: 1,2 GHz 64-biters Quad Core Snapdragon 410
  • RAM: 2 Gb
  • Programvareversjon: Android 4.4.4 KitKat-basert Emotion UI 3.0
  • Kamera: 13 MP AF-kamera, 1080p-videoer
  • Sekundært kamera: 5 MP frontkamera, 720p videoer
  • Intern lagring: 8 GB
  • Ekstern lagring: Kan utvides opptil 32 GB
  • Batteri: 3000 mAh batteri Litiumion, ikke flyttbar
  • Tilkobling: 4 G, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0 med A2DP, aGPS, 3,5 mm lydkontakt, FM-radio
  • Andre: OTG-støtte - Nei, Dual SIM - Ja

Honor 4X Unboxing, anmeldelse, funksjoner, kamera, pris, referanser, spill og oversikt [Video]

Følelsesgrensesnitt

Det er ingen mangel på alternativer i Emotion UI. Selv om innstillinger som fargetemperatur er best overlatt til standard, er det flere andre som du kanskje vil bytte til. Du kan aktivere dobbeltklikk for å vekke, aktivere en funksjon som lar deg tegne tegn og åpne apper direkte fra skjermen, eller legge til haptisk tilbakemelding til ellers iøynefallende navigasjonsfelt.

Skjermbilde_2015-04-13-12-58-14



Det vi liker best med brukergrensesnittet er en tidslinje som vises i varslingsskygge, oppringing, anropsliste og meldinger. En linje viser tidslinje for hvert varsel eller meldinger, som er informativt og tiltalende.

bilde

Standardoppringingsappen støtter ikke mobilanrop eller samtaleopptak, men tidslinjelinjen til venstre og et enkelt og smart utformet info-ikon til høyre er veldig godt integrert, og vi følte derfor ikke noen trang til å erstatte den med noe annen tredjepartsapp.



Skjermbilde_2015-04-13-17-44-26

Det er også en semi-funksjonell enhåndsgrensesnittmodus, men i motsetning til MIUI vil dette ikke gjøre hele skjermen mer tilgjengelig ved å krympe den, men vil krympe oppringeren og tastaturet. Tastaturappen har igjen rik bevegelsesstøtte og ber deg praktisk om å legge til ord, inkludert e-postadressen din, i forslagordboken, slik at du ikke trenger å skrive inn hele saken igjen og igjen.

Skjermbilde_2015-04-13-13-12-54

Amazon Prime gratis prøveperiode uten kredittkort

Vi likte ikke standardikonene så mye, men det er subjektivt og kan korrigeres ved hjelp av hvilken som helst bærerakett eller ikonpakke. Alternativet for å endre noen standardapper, inkludert launcher, er begravet dypt i innstillingene (innstillinger >> appbehandling >> angi standardinnstillinger), men det er likevel der i tilfelle du ikke liker Emotion UI.

Med defauly vil låseskjerm hilse på deg med tilfeldig bakgrunn hver gang du låser opp telefonen. I det hele tatt kan brukergrensesnittet ikke føles intuitivt eller sjelsomt som for eksempel MIUI 6, men det er rikt på tilpasningsalternativer og har mye å verne om. Det er pent og gir deg frihet til å omorganisere ting og veksle baseinnstillinger i henhold til din vilje.

Design og byggekvalitet

Honor 4X er absolutt penere enn det vi er vant til å se til under 10 000 kroner. Det avtakbare bakdekselet er laget av plast av god kvalitet og har jute-lignende tekstur. Kamerasensor og LED-blits på baksiden er pyntet i en metallplate, som du også kan bruke til å spikre neglene dine (seriøst, ikke prøv det).

20150414_155702

hvordan endre facebook varsel lyd android

På forsiden dominerer 5,5-tommers skjerm, men siden den er dekket med riperbeskyttelse i plast, er den utsatt for flekker. Navigasjonsknappene er lollipop-stil, men de er ikke bakgrunnsbelyst. Som standard er også haptisk tilbakemelding slått av, men du kan slå dette på fra innstillinger >> lyd. En annen god ting er at høyttalergrillen er til stede nederst. Telefonen ser enkel, men likevel elegant ut.

Vise

Honor 4X har en 5,5 tommers IPS LCD-skjerm med 720p HD-oppløsning. Det er et IPS LCD-panel av god kvalitet uten luftspalte mellom skjerm og digitizer. Visningsvinkler er flotte, og du kan enkelt dele en video som kjører i liggende modus med vennene dine uten at det svekkes i kvalitet.

20150414_155858

Utsyn, hvitt og lysstyrke er også bra. Farger dukker ikke opp, og hvis du foretrekker litt overmettede farger, vil ikke Honor 4x-skjermen slukke tørsten. Automatisk lysstyrke fungerer bra. Skjermen er utstyrt med en skjermbeskyttelse ut av esken, slik at du ikke trenger å bruke den selv. Samlet sett er vi fornøyd med Honor 4x skjermkvalitet.

Ytelse og oppvarming

Sammenlignet med sine flash-salgskonkurrenter, bruker Honor 4x en relativt svak Snapdragon 410 64 bit firekjerners CPU med rikelig 2 GB RAM. I vår tid med enheten fant vi ingen inkonsekvent mangel på RAM eller unødvendig ressurssuging fra Emotion UI.

20150414_155433

Ytelsen er jevn, og daglige brukere blir ikke skuffet. Det er imidlertid et hakk under Snapdragon 615 og MT6752 som det er merkbart til tider under tung belastning. Multitasking er glatt. Uformelle spill som subway surfer og de fleste high end-spill fungerer jevnt, selv om det er merkbare rammedråper.

hvordan laste ned bilder på android fra google

Det er ingen oppvarmingsproblemer i enheten, maksimumstemperaturen vi registrerte var 35 grader Celsius. Som du kan se, er referansepoeng lik de andre Snapdragon 410-kjørende enhetene.

Referanseindeks Resultat
Kvadrant 12332
Antutu 19596
Vellamo (enkelt kjerne) 798
Nenamark 2 52,0 bilder per sekund

Kamera og intern lagring

Det bakre kameraet har 13 MP Sony Exmor-sensor og er over gjennomsnittet i kvalitet. Dagsljusskudd er ganske bra, og kvaliteten forverres ikke drastisk i svakt lys heller.

20150414_173920

Hvis du aktiverer alternativet, kan du starte kameraappen ved å tegne C selv når skjermen er av. Alternativt kan du dobbeltklikke på volum ned-tasten, og kameraet åpner og tar bilder på mindre enn 2 sekunder. Fra appen er kameraet ikke veldig snappy, men det er ganske raskt. Kamera-appen lar deg også veksle med eksponering og ISO-innstillinger. HDR-modus fungerer også bra.

Kameraeksempler

IMG_20150322_193954 (1) IMG_20150414_094642 IMG_20150414_080102

IMG_20150322_194136 (1)

Ut av 8 GB er bare 4 GB tilgjengelig ved brukerens slutt. Det er ingen partisjon, og du kan bruke hele lagringsplassen til apper. Appen kan overføres til SD-kort. Du kan også sjekke SD-kortet som standard lagringssted, og det anbefales at du gjør dette på tidspunktet for oppsettet, i stedet for å vente på at den interne plassen skal være oppbrukt først. USB OTG støttes ikke.

Batteri og andre funksjoner

Batteribackup på Honor 4X er ganske fantastisk. Med standardinnstillinger fikk vi litt mer enn 2 dagers rygg selv med moderat til høy bruk. Ser på 2 timer og 40 minutter med HD-videoer, mens noen apper lastet ned i bakgrunnen, tømte batteriet med 28 prosent, noe som er ganske bra. Batteriet kan lade fra 5 prosent til 100 prosent på 2 timer og 35 minutter (2 A lader). En batterisparemodus er også til stede som fungerer bra.

20150414_160035

Høyttalerens lydstyrke og kvalitet er absolutt over gjennomsnittet, men ikke den beste. Sekundær mikrofon er til stede for støyreduksjon, og vi fant ingen problemer med samtalekvalitet på Honor 4x. Vi kunne ikke teste 4G LTE i vårt område, men 3G og WiFi fungerte bra. GPS-låsing og navigering er igjen effektiv i likhet med andre Snapdragon 410-enheter. Magnetisk kompass er til stede for å hjelpe deg med navigering.

Skjermbilde_2015-04-13-20-50-05

Honor 4x Photo Gallery

20150414_155609 20150414_155847 20150414_155950_003

hvordan lage filmer i google-bilder

Konklusjon

Huawei Honor 4X er høy score på batteri, kamera og skjerm. De kresne om spesifikasjonene ville ikke være så glade for å se Snapdragon 410 i en pris der andre tilbyr snappier Snapdragon 615 og dets tilsvarende brikkesett, og med god grunn. For de fleste vanlige vanlige brukere pakker Honor 4x imidlertid tilstrekkelig hestekraft. Intern lagring kan igjen være en begrensning for strømbrukere. Honor 4x gjør det meste riktig, men likevel er dette ikke nok i møte med hard konkurranse til en pris på 10.499 INR.

Facebook-kommentarer

Noen andre nyttige tips og triks for deg

POCO M3 Rask gjennomgang: 10 ting du bør vite før du kjøper den Samsung Galaxy F62 anmeldelse: Hvor bra fungerer 'Full On Speedy'? Micromax IN Note 1 Ærlig anmeldelse: 6 grunner til ikke å kjøpe | 4 grunner til å kjøpe OnePlus 8T første inntrykk: grunner til å kjøpe | Grunner til ikke å kjøpe

Interessante Artikler